Wasmiddelen


Wasbare luiers worden het beste schoon met een waspoeder. Geen vloeibaar wasmiddel dus, dat wast minder goed schoon. Tots Bots heeft zelf waspoeder laten ontwikkelen, omdat je als luierfabrikant precies weet wat er in een waspoeder moet zitten. Er zitten geen overbodige ingrediënten in. Je kunt met "Potion" al wassen op 30°C: milieu- en kostenbesparend! Het poeder heeft een anti-bacteriële werking tijdens het wassen, is hypoallergeen en bevat geen fosfaten en enzymen. Een pot of zak is (afhankelijk van de hardheid van het water) goed voor zo'n 15 wasbeurten. Dierproefvrij.

Wollkur wasmiddel (Lanolin Wollspülung) is een wasmiddel voor wol, erg handig voor het wassen van een Wolwikkel of Wolbroek. Je kunt hiermee de wol opnieuw vervetten als de overbroek niet meer vettig aanvoelt. Er zit 2% lanoline in. Na enige malen wassen met dit wasmiddel zal de Wolwikkel of de Wolbroek een echte behandeling moeten krijgen met het Wolimpregneringsmiddel.

Het Fijnwasmiddel is bedoeld voor producten die voorzichtig behandeld moeten worden, bijvoorbeeld wol en zijde. Fles van 1 liter, goed voor 50 wasbeurten.

Deze wasmiddelen worden geproduceerd door Ulrich, een Duits bedrijf dat alleen ecologische ingrediënten gebruikt en geen diertesten doet. De producten zijn ongeparfumeerd. Topkwaliteit, jawohl!