TotsBots Binky


De perfecte luier voor overdag!
Goed absorberend omdat de binnenlaag is gemaakt van bamboe en katoen. De onderkant van de stof is gemaakt van microvezel, zodat het vocht goed wordt vastgehouden. De luier is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je voor de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt.

Met drukknoopjes maak je hem op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt. Hij past goed van 4 tot 16 kilo.

Hoeveel je nodig hebt, lees je hier.


Bij elke luier zit een inlegger die je met drukknopen vast kunt zetten. Hij is bedoeld om de absorptie te vergroten, op het moment dat dat nodig is. Heeft je kind daar niet genoeg aan, dan kun je een bamboe inlegger bestellen die je aan de luier toevoegt.

In het begin kun je deze luier ook 's nachts gebruiken. Merk je dat hij dan niet meer voldoende kan absorberen (lekkage!) dan is de perfecte combinatie een Bamboozle Stretch voor de nacht en de Binky's voor overdag.

In het filmpje hieronder zie je hoe de luier werkt.
Voor het bekijken heb je het programma Quicktime van Apple nodig. Heb je dat niet, dan kun je dat hier downloaden en vervolgens installeren op je pc. Misschien moet je je pc opnieuw starten.