duurzame luierpakketten

Layette is gespecialiseerd in complete pakketten wasbare luiers. Deze pakketten bevatten alles wat je als ouder nodig hebt voor een fijne luierroutine. Van handige accessoires tot wasbare luiers, die optimaal absorberen én heerlijk zacht zijn voor de babyhuid. Kies het voor jou gewenste pakket.

Wanneer begin je?

Vanaf dag 1

Kies jij vanaf dag 1 voor wasbare luiers? Om jou en je baby te geven wat jullie nodig hebben, hebben we voor jullie een kant en klaar pakket samengesteld. Met het pakket 'Klein Beginnen' kunnen jij en je pasgeboren kindje zorgeloos genieten.

Bekijk hier de inhoud van het pakket, en kies je kleur.

Klein Beginnen

Na de eerste maanden

Overstappen op wasbare luiers? Kies dan voor het pakket 'Groot Plezier'. Bij Layette vinden wij het belangrijk dat je alles in huis hebt voor een fijne routine. Vandaar dat de luiers in dit pakket meegroeien met je kind tot 16 kg. Zo heb je vanaf een paar maanden oud tot zindelijkheid plezier van je luiers in dit Layette pakket. Welcome to the family!

Groot Plezier 

De deur niet uit

Als je eenmaal een pakket hebt aangeschaft kun je zonder verzendkosten aanvullingen en accessoires bestellen, het is wel handig om dan meteen een account aan te maken. Is je wasmiddel op, wil je nieuwe lotion of is je kind toe aan een nieuwe wrap? Je vindt het hier.