Wat je moet weten over een compleet luierpakket

 

 

De basis

Alles wat je nodig hebt voor een fijne luierroutine vind je in het Layette pakket! Voor een verschoning heb je een wrap, een luier en een luierinlegdoekje nodig.
Het inlegdoekje spoel je door de WC, de rest gaat in de wasmachine. De luier groeit met je kind mee. Met het klittenband en de drukknoopjes maak je de luier precies op maat.

 

 

 

 

Eenvoud & Gemak 

Met het Layette pakket heb je altijd luiers op voorraad. Je hoeft nergens meer over na te denken. Wasbare luiers horen bij de baby-uitzet net als de kinderkamer. Een aanschaf waar je lange tijd plezier van zult hebben!

Wij bieden eenvoud, gemak en kwaliteit. Bekijk welke van de twee pakketten bij jou past.

 


Ons luiersysteem

Wij hebben gekozen het Schotse merk TotsBots, want dit zijn simpelweg de beste luiers die er zijn. Het luiersysteem is grondig getest en onderzocht. Onze conclusie was duidelijk: van deze luiers worden wij blij en dit enthousiasme willen we verder verspreiden.

 Perfect fit

Slim! Degelijk elastiek bij de rug en benen zorgt voor een perfecte pasvorm en aansluiting. Spuitluiers maken geen kans.
De luiers zijn heerlijk zacht en vrij van hormoonverstorende stoffen. Dat is goed nieuws voor de kwetsbare huid van je baby!