bumGenius Elemental


Zoek je een luier van (liefst eco-) katoen die gemakkelijk in gebruik is? Dan is de "bumGenius Elemental" de goede luier voor je kind! De luier is kant-en-klaar, je maakt hem op maat en doet hem dicht met drukknoopjes op de buik. Easy peasy!

Deze luier heeft het Oekotex100 certificaat, zodat je zeker bent dat er geen vervelende stoffen in de luier zitten die een huidreactie kunnen geven.

De binnenkant van deze luier bestaat uit 6 lagen superabsorberend ecokatoen. De pasvorm is uitstekend: de elastische randjes sluiten netjes bij de beentjes aan zodat er geen lekkage kan ontstaan. De luier groeit mee met je kind: je kunt de verschillende maten met drukknopen op de voorzijde van de luier instellen. Als je de luiers in de was doet, laat je die drukknopen gewoon dicht. Handige papieren inlegdoekjes op de luier houden de luier schoner. Je spoelt de afbreekbare doekjes inclusief ontlasting zo door het toilet!

In het filmpje hieronder zie je hoe de luier werkt.
Voor het bekijken heb je het programma Quicktime van Apple nodig. Heb je dat niet, dan kun je dat hier downloaden en vervolgens installeren op je pc. Misschien moet je je pc opnieuw starten.maten Elemental