bitti tutto


De luiers van itti bitti zijn zacht en hebben een slanke snit. Geen overbroekje nodig, de bitti tutto is een mooie alles-in-één luier in één maat.

De bitti tutto is beperkt op voorraad, er is nog een kleine voorraad bamboe/ecokatoenen inleggers verkrijgbaar. Mail hiervoor naar Anita via [email protected].


Na 2 jaar ontwikkeling heeft itti bitti in 2011 de ultieme meegroeiluier op de markt gebracht. De luier heeft maar liefst drie verschillende inleggers zodat hij echt mee kan groeien vanaf de geboorte totdat je kind zindelijk is. Erg handig is de zogenaamde poo-fence: een randje in de luier waardoor de welbekende "spuitluiers" niet lekken. Het is een slanke "meegroeiluier". De superzachte buitenkant is gemaakt van fleece velours en aan de binnenzijde gecoat met een waterdichte laag: er hoeft geen extra overbroekje om deze luier gedaan te worden. De binnenzijde is afgezet met zachte fleece en de luier sluit met drukknoopjes.

Bij een vuile luier verwissel je de set. De buitenzijde kan dan nogmaals gebruikt worden. Extra sets inleggers zijn op dit moment helaas niet leverbaar. Inlegdoekjes op de luier houden de billetjes droger en de luier schoner. Je spoelt de afbreekbare doekjes inclusief ontlasting zo door het toilet!

Klik hier voor meer informatie.