Bamboozle Stretch luier - Kaatje KatoenDeze zachte luier moet je voelen!
Bamboe absorbeert 60% sneller dan katoen en wordt zonder pesticiden en kunstmest verbouwd: perfect voor wasbare luiers. Deze soepele luier heeft een uitstekende pasvorm en is voor een wasbare luier bijzonder dun.

Wat je nodig hebt, zie je op dit lijstje.


In het filmpje hieronder zie je hoe de luier werkt.
Voor het bekijken heb je het programma Quicktime van Apple nodig. Heb je dat niet, dan kun je dat hier downloaden en vervolgens installeren op je pc. Misschien moet je je pc opnieuw starten.

Al 8 jaar lang is de Bamboozle Stretch van het Schotse bedrijf Tots Bots de populairste luier uit ons assortiment. De Bamboozle, de voorloper van deze luier, absorbeerde dankzij de bamboe zo goed, dat bamboe weer als grondstof is gebruikt. De stof is gebreid, waardoor de luier erg soepel is. Typisch een luier die elke baby zal passen: lang, smal, breed, mollig: geen probleem voor deze luier.

De luier is te verkleinen door middel van drukknoopjes op de voorzijde: ook handig voor premature kindjes. Zoals bij alle luiers van Tots Bots is er elastiek langs de beeningang en aan de achterzijde verwerkt zodat de luier goed zal aansluiten en lekkage vrijwel uitgesloten is. Om de luier komt een overbroekje. Elke luier heeft een inlegger die met 2 drukknoopjes is bevestigd. Deze inlegger ga je pas gebruiken als je kind extra absorptie nodig heeft: eerst 's nachts en later ook overdag. De luier sluit met klittenband. Handige inlegdoekjes op de luier houden de billetjes droger en de luier schoner. Je spoelt de afbreekbare doekjes inclusief ontlasting zo door het toilet!

Lees verder...