Alles voor allergie

De babyhuid is gevoelig. Zeker als er allergie of eczeem in de familie voorkomt, wil je je kind zo min mogelijk blootstellen aan producten die allergische reacties kunnen veroorzaken. Gelukkig kun je bij ons terecht voor producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Voor het wassen kun je gebruik maken van TotsBots Potion Unscented. Er zitten geen overbodige ingrediënten in. Het poeder heeft een anti-bacteriële werking tijdens het wassen, is hypoallergeen en bevat geen fosfaten en enzymen. Een pot is (afhankelijk van de hardheid van het water) goed voor zo'n 15 wasbeurten. Dierproefvrij.

Hypo-allergene luiers
De keuze voor wasbare luiers is een voor de hand liggende oplossing, omdat juist wegwerpluiers sterke, ongewenste reacties kunnen veroorzaken. Voor luiers kun je kiezen uit : Eco katoen of bamboe. De katoen wordt verbouwd zonder gebruik van pesticiden en kunstmest, ook later in het productieproces worden zo min mogelijk schadelijke stoffen gebruikt.

Overbroekjes
                  
Overbroekjes die goed zijn voor kinderen met huid- of andere allergieën, zijn de Woolwrap en de Wolbroek. Wol ademt volledig en dit is erg belangrijk voor de huid.

Meer producten

Naast luiers hebben we zalven, Heilwolle, speciale inleggers en natuurlijk kleding van eco-katoen. Daar zijn absoluut geen schadelijke stoffen in te vinden en dus veilig voor de huid.